Hoi!

Ik ben Barbara.

Wat leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen!

Het is mijn missie om jou als ZZP-er of kleine ondernemer te helpen om jouw online marketing goed op de rit te krijgen.

Spontaan, ondernemend, vrolijk zijn woorden die vrienden noemen om mij te beschrijven.

Wannabe sporter, ik houd van lekker koken (check mijn blog www.barbaraeet.nl), verliefd op Spanje waar ik heerlijk kan bijtanken.

A

l bijna 10 jaar heb ik mijn blog Barbara Eet. Hier deel ik mijn favoriete recepten. Uiteraard ben ik hiermee actief op social media om zo veel mogelijk bezoekers naar mijn website te krijgen.

IMG_1232

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Spanje 3
G

ek op Bruce Springsteen. De muziek dan hè. Wanneer hij in de buurt is ga ik altijd naar zijn concert. Dat is voor mij één groot feest! Wanneer hij niet in de buurt is (vaker niet dan wel, haha!) dan ga ik heel graag naar The Bruceband. Een aanrader!

IMG_5673

Wat vinden anderen?

Na één-op-één gesprekken en een analyse van de manier waarop we omgingen met webcare heeft Barbara een plan opgesteld. Eén duidelijke werkwijze met bijhorende handleiding en training zorgde ervoor dat wij meer grip kregen. We hebben nu meer sociale, proactieve interactie met de klanten en veel snellere reactietijden.

Iris, Webcare Team, gemeente Helmond

Barbara heeft me enorm geholpen met het maken van nieuwsbrieven. Hierdoor konden veel gerichter onze klanten benaderen.

Desiree, Loft56

Benieuwd naar meer?

Download mijn gratis content planner!

Bekijk mijn blog