Meest recente artikelen

Blog

Wat kan ik voor je betekenen?

Workshop

Regelmatig geef ik workshops over social media strategie of over specifieke social media kanalen en hoe je deze voor je kunt laten werken. Weten wanneer er weer nieuwe workshops zijn? Meld je dan aan voor de mailinglijst.

Op dit moment staan er een aantal LinkedIn workshops op de planning. Tijdens deze workshop zorgen we samen dat jouw profiel helemaal op orde is zodat jij een perfecte eerste indruk maakt op jouw potentiële klanten.

Meer lezen

In-company

In-company workshops of presentaties zijn een goede manier om jouw medewerkers of collega’s bij te scholen en te inspireren op het gebied van social media. Het is mogelijk om mijn workshop of presentatie in het Engels te geven.

Mijn workshops en presentaties zijn altijd:

√ Op maat gemaakt
√ Afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf
√ Volledig up to date
√ Vol met voorbeelden afgestemd op jouw werkveld / branche

Neem contact op

Eén op één coaching

Ben je op zoek naar iemand die jouw bedrijf op een persoonlijke en praktische manier op weg helpt om social media slim en resultaatgericht in te zetten?

Ik ga graag met jou aan de slag om je 1-op-1 te adviseren en te coachen over onder andere het opzetten van een goede social media strategie en het optimaal inrichtenvan jouw social media kanalen.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven?

  

Wil je op de hoogte blijven?