Referenties

Een training met Barbara betekent meteen aan de bak. Er wordt niet om de hete brij heen gedraaid en je krijgt meteen inzicht in wat je eventueel zou kunnen verbeteren aan je LinkedIn profiel.

Barbara is een prettige persoonlijkheid die goed een sfeer aanvoelt en deze ook gebruikt om je echt dingen te leren. Dit doet ze op een natuurlijke manier zonder van haar doel af te wijken.

Harmen Epema - Harmen & Simon

Ik heb de workshop Social Selling op Linkedin gevolgd bij Barbara. Want hoewel mijn Linkedin profiel netjes op orde was en ik me in de wereld van social media best thuis voel, wist ik niet precies wat ik met Linkedin wilde gaan doen.

Durfde ik daar nog niet te posten. Had ik nog niet dé manier gevonden om waardevolle, nieuwe connecties te maken.

Kortom: ik was zoekende in hoe ik Linkedin in wilde zetten voor mezelf en mijn bedrijf. Deze workshop gaf precies daar het antwoord op! Ik heb nu een duidelijke strategie. Niet alleen voor het leggen van nieuwe contacten, maar ook weet ik hoe ik mezelf als expert kan profileren om de juiste klanten aan te trekken.

Het was een super waardevolle workshop en ik heb ontzettend veel zin om met mijn nieuwe strategie aan de slag te gaan!

Tanja Vos - & Groei

"De Social media - en dan met specialisatie LinkedIn Trainingen en adviezen van Barbara zijn echt Top!

Handige Tips en tricks en duidelijke opdrachten om mijn profiel en social media content echt tot een succes te brengen. Alles is super duidelijk en direct toepasbaar. Werken aan Social media leuk gemaakt!

Dank je wel Barbara, ik kan iedereen Barbara van harte aanbevelen!"

Julia Eisele - Vitalife

"Ik heb een effectieve en efficiënte trainingsmiddag van Barbara over LinkedIn gehad. Goed voorbereid. Ze had mijn mijn pagina en van het bedrijf al goed onderzocht en samen hebben we stap voor stap de mogelijkheden doorgelopen.

Ben helemaal enthousiast mijn pagina aan het herzien om zo beter gebruik te kunnen maken van de kracht van LinkedIn. Barbara, je training is elke cent waard.

Dank je."

Claudia de Haas - Raymedi Eindhoven

"Wat een leerzame, heldere training heb ik van Barbara gehad. Ik heb altijd uitdagingen met Linkedin. Er is me teveel niet helder waardoor ik er niet echt mee werk, ondanks dat het een heel belangrijk platform kan zijn voor mijn bedrijf.

Door de workshop kan ik er nu echt mee aan de slag. Wat ik zo fijn vind is dat ze me na de workshop ook nog geholpen heeft met een aantal online uitdagingen. Voor mij is zij de uitgewezen persoon om als adviseur te hebben dus ik ga haar zeker nog vaker benaderen.

Super happy! Op naar de volgende stap in mijn bedrijf dankzij deze kennis."

Maleka Bent Jamaa - Fem Power Woman

Onlangs heb ik bij Barbara de workshop LinkedIn gevolgd. Ze heeft de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Stap voor stap hebben we tijdens de workshop mijn LinkedIn profiel helemaal opgefrist. Ik ben heel enthousiast geworden nu ik weet dat hij up to date is, ik ga meer uit LinkedIn halen!

Dank je wel, Barbara! Super happy! Op naar de volgende stap in mijn bedrijf dankzij deze kennis."

Mieke Kanters - Fotograaf

"In december een workshop Linkedin en Social Media gehad van Barbara Langendoen. Een zeer leerzame workshop, met duidelijke uitleg, goede voorbeelden en het meeste meteen aan kunnen passen aan mijn eigen profiel.

Barbara is enthousiast, staat ontspannen voor de groep en is zeer deskundig. Kortom, een aanrader voor iedereen die graag wat meer wil leren van Linkedin en Social Media!"

Willemien Kruithof - van Campen Consulting