In-company

In-company workshops of presentaties zijn een goede manier om jouw medewerkers of collega’s bij te scholen en te inspireren op het gebied van social media. Het is mogelijk om mijn workshop of presentatie in het Engels te geven.

Mijn workshops en presentaties zijn altijd:

√ Op maat gemaakt

√ Afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf

√ Volledig up to date

√ Vol met voorbeelden afgestemd op jouw werkveld / branche

Neem contact op

Workshops

Regelmatig geef ik workshops over social media strategie, over specifieke social media kanalen en hoe je deze voor je kunt laten werken. Meld je aan voor mijn mailinglijst, wanneer je wilt weten wanneer er weer nieuwe workshops gepland zijn.

Op dit moment staan er een aantal LinkedIn workshops op de planning. Tijdens deze workshop zorgen we samen dat jouw profiel helemaal op orde is zodat jij een perfecte eerste indruk maakt op jouw potentiële klanten.

Meer lezen

Wil je op de hoogte blijven?

  

Wil je op de hoogte blijven?

  

Eén op één coaching

Ben je op zoek naar iemand die jouw bedrijf op een persoonlijke en praktische manier op weg helpt om social media slim en resultaatgericht in te zetten?

Ik ga graag met jou aan de slag om je 1-op-1 te adviseren en te coachen over onder andere het opzetten van een goede social media strategie en het optimaal inrichtenvan jouw social media kanalen.

Meer informatie

Dit zeggen anderen over Barbara

Een onwijs inspirerende workshop

Afgelopen week een onwijs inspirerende workshop gehad van een creatief, lief, ondernemend, mooi mens!

Nikki Janssen – Roosenboom – MONDiART

Barbara is echt een expert!

Op gebied van social media is Barbara echt een expert! Barbara is altijd op zoek naar de meest effectieve manieren om social media in te zetten. Ze zorgt dat ze op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en daarbij is ze heel creatief in de uitwerking.

Marlies van den Langenberg – GameHouse

Een betrokken en flexibele specialist

Barbara heeft ons team ruim 5 maanden ondersteund met social media management o.a. coördinatie van content en rapportage. Daarnaast gaf ze met veel enthousiasme enkele LinkedIn trainingen voor specialistische afdelingen binnen CZ. Een betrokken en flexibele specialist die snel haar weg weet te vinden.

Denise van der Veeke – CZ

Barbara gaat voor jouw resultaat

Barbara is een energieke en gedreven professional die social media ontwikkelingen op de voet volgt, ze is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, is fact-based en heeft duidelijke ideeën waar goede social media content aan moet voldoen.

Naast haar inhoudelijke kennis is Barbara sterk in het aanbrengen van structuur en heeft ze een ‘getting things done’ mentaliteit waardoor ze veel voor elkaar krijgt. Samenwerken met Barbara is samen gaan voor resultaat.

Marion de Graaf  – GameHouse

We hebben na de begeleiding van Barbara veel meer interactie met klanten

Na één-op-één gesprekken en een analyse van de manier waarop we omgingen met webcare heeft Barbara een plan opgesteld. Eén duidelijke werkwijze met bijhorende handleiding en training zorgde ervoor dat wij meer grip kregen. We hebben nu meer sociale, proactieve interactie met de klanten en veel snellere reactietijden.

Iris Smits – Gemeente Helmond

Wil je op de hoogte blijven?