Workshop LinkedIn Fundament

LinkedIn is booming. Je weet als ondernemer dat je iets met LinkedIn moet, maar je weet eigenlijk nog niet zo goed hoe je het moet aanpakken. 

Facebook en Instagram dat gaat vaak nog wel, maar LinkedIn voelt toch nèt even anders.

Bovendien is jouw profiel nog niet op orde waardoor je weet dat je niet de juiste indruk maakt als je iets zou willen posten. Daarom laat je het maar. Zonde!

Wil jij

Zodat jouw profiel ook echt gevonden wordt, en potentiële klanten weten wat jij voor hen kunt betekenen, en heb je geen zin om het allemaal alleen uit te vogelen? Dan is de Workshop LinkedIn Fundament is voor jou!

Interesse? Neem dan contact met me op en dan zien we elkaar snel!

Je krijgt maar één kans voor een professionele eerste indruk

Na de workshop Fundament

Bovendien staat er na de workshop niets meer op je To Do Lijstje voor wat betreft het aanpassen van jouw profiel, want we gaan meteen aan de slag. (Zorg daarom dat je meedoet via een laptop, zodat je meteen dingen in jouw profiel kunt aanpassen)

Mocht je na deze training verder willen en alles willen weten over het zichtbaar zijn en netwerken op LinkedIn, het zogenaamde Social Selling, doe dan ook mee met de workshop LinkedIn Social Selling.

Interesse? Neem dan contact met me op en dan zien we elkaar snel!

 

"De Social media - en dan met specialisatie LinkedIn Trainingen en adviezen van Barbara zijn echt Top!

Handige Tips en tricks en duidelijke opdrachten om mijn profiel en social media content echt tot een succes te brengen. Alles is super duidelijk en direct toepasbaar. Werken aan Social media leuk gemaakt!

Dank je wel Barbara, ik kan iedereen Barbara van harte aanbevelen!"

Julia Eisele - Vitalife

Praktisch:

  • Je hebt geen reistijd, want deze workshop wordt online gegeven.
  • Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen zodat ik je écht voldoende aandacht kan geven.
  • We gaan ook daadwerkelijk aan de slag met jouw LinkedIn profiel. Zorg er dus voor dat je een de workshop op een laptop volgt.
  • De workshop duurt ongeveer 3 uur.
  • Jouw investering is €147,- ex btw.
20200625 Barbara Langendoen-5