Workshop LinkedIn Social Selling (online)

LinkedIn is booming. Je weet als ondernemer dat je iets met LinkedIn moet, maar je weet eigenlijk nog niet zo goed hoe je het moet aanpakken. 

Facebook en Instagram dat gaat vaak nog wel, maar LinkedIn voelt toch nèt even anders.

Jouw profiel staat inmiddels als een huis en je wilt nu weten hoe jij écht zichtbaar kunt zijn op LinkedIn zodat je niet meer hoeft aan te rommelen en de klanten aantrekt waar je zo naar verlangt.

(wanneer jouw profiel nog niet op orde is, doe dan mee met de workshop LinkedIn Fundament)

Wil jij

En staat jouw LinkedIn profiel al als een huis? Dan is de workshop LinkedIn Social Selling iets voor jou!

Interesse? Neem dan contact met me op en dan zien we elkaar snel!

Leer om écht zichtbaar te zijn op LinkedIn door het delen van relevante content en te netwerken.

Na de workshop Social Selling

Interesse? Neem dan contact met me op en dan zien we elkaar snel!

Ik heb de workshop Social Selling op LinkedIn gevolgd bij Barbara. Want hoewel mijn LinkedIn profiel netjes op orde was en ik me in de wereld van social media best thuis voel, wist ik niet precies wat ik met LinkedIn wilde gaan doen. Durfde ik daar nog niet te posten. Had ik nog niet dé manier gevonden om waardevolle, nieuwe connecties te maken.

Kortom: ik was zoekende in hoe ik LinkedIn in wilde zetten voor mezelf en mijn bedrijf. Deze workshop gaf precies daar het antwoord op! Ik heb nu een duidelijke strategie. Niet alleen voor het leggen van nieuwe contacten, maar ook weet ik hoe ik mezelf als expert kan profileren om de juiste klanten aan te trekken. Het was een super waardevolle workshop en ik heb ontzettend veel zin om met mijn nieuwe strategie aan de slag te gaan!

Tanja Vos - & Groei

Praktisch:

  • Je hebt geen reistijd, want deze workshop wordt online gegeven.
  • Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen zodat ik je écht voldoende aandacht kan geven.
  • De workshop duurt ongeveer 3 uur.
  • Jouw investering is €197,- ex btw.
20200625 Barbara Langendoen-5